Gidsen

Womanizer OG Zuigende Vibrator – De eerste in zijn soort

Womanizer is een wereldberoemd en geliefd merk dat het ene kwaliteitsproduct na het andere levert. 

En nu is het tijd voor de volgende revolutie: een zuigende vibrator die je G-spot stimuleert!

De combinatie van de welbekende zuigende stimulatie en tegelijkertijd de vibraties in de schacht zijn een ware verwennerij voor jou en je G-spot. 

Je krijgt dus een dubbele stimulatie op hetzelfde moment en dat betekent ook krachtigere orgasmes.

Jouw wonderlijke G-spot

Een vaginaal orgasme is een heel intens orgasme, dat je kunt bereiken met stimulatie van de G-spot. 

Als je al eens een vaginaal orgasme hebt ervaren, dan is de Womanizer OG Zuigende Vibrator de beste match voor jou.

Je weet immers al hoe het voelt en hoe je dit het beste bereikt. Zo haal je het optimale uit deze rijzende ster van Womanizer.

Zoals je misschien weet, is de G-spot meer een gebied dan één specifiek punt. 

Dit gebied zit aan de binnenkant van de vagina, net achter de clitoris. Voor veel vrouwen wordt het makkelijker om een vaginaal orgasme te krijgen, als de clitoris aan de buitenkant wordt gemasseerd. Daarmee wordt ook de G-spot opgewarmd. 

En dat is precies wat de Womanizer OG Zuigende Vibrator doet.

Geduld zorgt voor de beste orgasmes

Laat de Womanizer OG’s zuigende stimulatie beginnen met je clitoris en als je er klaar voor bent, breng je de schacht in.

Op deze manier wordt alles voor je gedaan: Ritmische zuigstimulatie van het G-spotgebied, terwijl de vibraties in de schacht de ingang van de vagina doorgronden.

Het klinkt hemels en dat is het ook echt! Maar onthoud één ding. 

Zelfs met dubbele stimulatie vergt het veel geduld om intense vaginale orgasmes te bereiken. Ook al is dit product er speciaal voor gemaakt.

Het design van de Womanizer OG is vorm gegeven om je de lekkerste orgasmes van de wereld te geven, maar er is tijd nodig om dit ook echt voor elkaar te krijgen. 

Zowel clitoris, G-spotgebied en de ingang van de vagina hebben veel aandacht nodig, voordat ze samen kunnen komen tot een hemelse climax. 

En wanneer je van binnenuit bent geëxplodeerd in alle vormen, kleuren en emoties, kun je nog even blijven nagenieten met Womanizer OG door de ‘Afterglow’ functie.

Want ja, zelfs daar is aan gedacht

Met de Afterglow functie hoef je de zuigende stimulator nog niet uit te doen, nadat je bent klaargekomen. 

Door één keer op de (-) knop te klikken gaat de stimulatie terug naar de laagste stand, waardoor je orgasme wordt afgerond in plaats van abrupt te eindigen. 

Er is veel aandacht besteed aan de details, zodat jij de beste orgasmes ervaart. En dat is nog een reden waarom Womanizer toonaangevend is op dit gebied.

Als je al eens G-spot orgasmes hebt gehad, dan weet je dat ze intenser kunnen worden naarmate je eigen lijf beter kennen. De Womanizer OG helpt je daarbij. 

Als je Womanizer OG eenmaal hebt ontdekt, is het resultaat iets wat je zelden eerder hebt ervaren. Een hemels gevoel dat moeilijk in woorden te vatten is!