Gidsen

Vibrerende Eitjes: Maken ze nou veel lawaai?

Mijn eerste gedachte toen ik een vibrerend eitje in mijn handen kreeg was: “Okay, ik ben vast niet de enige die nerveus wordt bij het idee om een vibrerend eitje uit de slaapkamer mee naar buiten te nemen?”’.

En dat bleek inderdaad zo te zijn.

Behalve nieuwsgierige collega’s,  waren er ook aardig wat mensen in mijn vriendenkring die wel eens wilden weten hoe stil zo’n ei eigenlijk is.

Dus ik besloot om vier verschillende vibrerende eitjes te testen en te zien of ze echt zoveel geluid zouden maken als ik dacht (spoiler: dat doen ze niet).

Natuurlijk heb ik ze ook voor jou op een rijtje gezet, zodat je weet welke de stilste is.

Twee handen en een vibrerend ei

Het begin

Alleen al de gedachte dat je in de supermarkt in de rij staat, en dat er dan plotseling een zoemend geluid uit je slipje komt…. dat ook nog eens steeds luider wordt. Dat gaat mijn comfortzone volledig te buiten!

Dus ik ben heel anders begonnen. Namelijk gewoon thuis.

Geen televisie, geen podcast, geen muziek. Alleen ik en een vibrerend eitje.

En ja, in deze setting maakt het eitje veel geluid. De omgeving is stil en ik voel en hoor de trillingen op een andere manier dan wanneer iemand anders het eitje zou gebruiken.

Ik had niets tegen mijn partner gezegd en aanvankelijk merkte hij niets. Maar plotseling zag ik een verandering in zijn gezichtsuitdrukking. Er klonk een zwak gezoem dat er normaal niet is.

En zijn vreugde was groot toen hij besefte dat het niet zijn werktelefoon was die op de bodem van de tas lag te zoemen, maar mijn vibrerend ei!

Ieder vibrerend ei wordt met een afstandsbediening geleverd, zodat je deze zelf makkelijk kunt bedienen of de controle aan je partner kunt geven. Je kunt de trillingen helemaal uitschakelen, of schakelen tussen de verschillende niveaus. De afstandsbediening is doorgaans zo klein dat je hem onopvallend in je hand kunt houden.

We hebben vier verschillende vibrerende eitjes getest en dat ging als volgt:

Uit de slaapkamer, de wijde wereld in

Het eerste eitje dat werd getest was het Amaysin Vibrerend Ei.

Ik was wel een beetje nerveus over wat er ging gebeuren, dus we maakten een korte wandeling in een omgeving waar het meestal niet druk is.

Dat bleek een geweldig idee!

Want het was makkelijker om me te ontspannen zonder mensen om ons heen. Mijn partner en ik konden er flink om lachen, en we hebben alle vibraties uitgeprobeerd (en die waren rustig genoeg om me te helpen ontspannen).

Als we vlak naast elkaar liepen zonder iets te zeggen, was er een zwak gezoem hoorbaar, maar verder was ik echt de enige die iets van het ei merkte

Vrouw met een vibrerend eitje in haar hand voor een boom

Toen kreeg ik wat meer lef

Het volgende ei dat in de bewoonde wereld werd getest, was het Sinful Oplaadbaar Vibrerend Ei.

Mijn partner kreeg de afstandsbediening in zijn hand, ik bracht het eitje in en we gingen boodschappen doen voor onze date night.

Het klinkt misschien een beetje vreemd om met een ingebracht vibrerend ei naar de supermarkt te gaan, maar het is eigenlijk de ideale plek om het uit te proberen! Er zijn allerlei geluiden, je loopt rond in plaats van te zitten en je kunt snel weg zonder dat dat opvalt.

Onderweg naar de winkel probeerden we het ei uit en ik was verbaasd over de krachtige vibraties! Dat betekende wel dat dit ei iets meer geluid produceert dan de andere eitjes die werden getest.

Maar als we een paar meter van elkaar vandaan liepen, was het niet te horen. Zelfs toen we in de winkel waren, merkte niemand iets op, ook niet toen we in de rij voor de kassa stonden.

Vrouw met een winkelmandje en een vibrerend ei in de hand

Het café in met een onzichtbare partner

De eerste twee pogingen hadden alle verwachtingen overtroffen, dus nu werd het tijd voor iets pikants: een bezoek aan een café!

Met de LELO Lyla 2 als mijn partner in crime tijdens dit uitstapje, voelde ik me dapper genoeg om tussen de andere mensen te gaan zitten en te genieten van mijn koffie (en meer).

Maar dit was een ervaring met gemengde gevoelens!

Dit was een stil eitje, dat wel. Maar de vibraties waren sterk, dus op een harde houten bank zonder kussen voelde het voor mij niet echt prettig. Bovendien was het zoemende geluid luider dan wanneer ik stond of rondliep. Het werd daardoor een heel kort café bezoek.

Gelukkig heeft niemand heeft iets opgemerkt. Maar mijn conclusie is dat wanneer je een vibrerend ei hebt ingebracht, je op een zacht kussen, op je eigen stoel wilt zitten en niet op een harde of gedeelde bank. Alleen op een zacht kussen wordt het geluid gedempt en worden de vibraties niet gedeeld met iemand die naast je zit.

Vrouw met een boek, een koffiekopje en een vibrerend ei

Nu of nooit

Tot slot heb ik de Velve Evy uitgeprobeerd.

Als ik de geruchten mag geloven is dit één van de stilste vibrerende eitjes die op de markt verkrijgbaar zijn.

Mijn partner en ik gingen daarom naar een bar waarvan ik wist dat ze zachte banken en stoelen hadden.

Het was relatief rustig toen we aankwamen en er zaten maar een paar andere gasten.

We zetten het ei aan en het was niet te horen! Er waren wat achtergrondgeluiden en zachte muziek, dus de kans dat iemand het rustige gezoem zou opmerken, was nihil.

Vrouw op een bank met wijn, snacks en een vibrerend ei

Waarom heb ik een vibrerend ei nodig?

Het bovenstaande lijkt misschien niet het meest spectaculaire avontuur om mee te maken, maar het was echt heel leuk om uit te proberen.

Het was iets dat we samen konden doen en waar we erg veel om hebben gelachen. Het was leuk om iets nieuws te proberen, en het bleek enorm stimulerend om van die kleine geheimpjes met je partner te delen.

In het begin was ik erg nerveus of anderen het ei zouden kunnen horen.

Maar niemand leek het te merken.

Ik kon het natuurlijk horen, omdat ik degene was die het vibrerende ei in mij had. Mijn partner kon het horen als de omgeving helemaal stil was en hij er echt op ging letten.

Het is geen aanrader om een vibrerend ei te gebruiken als je naar een duur restaurant of de bioscoop gaat, omdat het een drukkend gevoel kan geven wanneer je lang moet zitten en je hem in hebt.

Bovendien kan het moeilijk zijn om volledig te ontspannen wanneer je bang bent dat anderen het gezoem kunnen horen.

Geniet daarom van je eitje op plekken waar al wat achtergrondgeluid is, zoals vogelgezang, achtergrondmuziek, mensen die praten of stromend water.

En ik had je nog een review beloofd van welk vibrerend ei het stilste is!

Op een mooie vierde plaats hebben we Sinful.

De derde plaats gaat naar Amaysin.

Op een zeer goede tweede plaats hebben we LELO Lyla 2.

En het ei dat nauwelijks te horen was, was Velve Evy!

Hand met vier vibrerende eieren

Is het iets voor mij?

Als je je partner wilt verrassen en een leuke avond wilt hebben, moet je het zeker eens proberen.

Wil je het vibrerende ei uitsluitend voor seksuele bevrediging gebruiken? Dan is het soms nodig om het ei opnieuw in te brengen of een beetje aan te passen zodat deze jou goed stimuleert. Het hangt natuurlijk van je persoonlijkheid af, maar voor de meeste vrouwen is dit het prettigst om te doen in een veilige omgeving.

Toen ik eenmaal de smaak te pakken had, heb ik echt een hoop plezier gehad met de vibrerende eitjes. Ik ga het zeker weer proberen!