Gidsen

Sterrenbeelden: Welke invloed hebben ze tussen de lakens?

Ook al volg je niet wekelijks de horoscopen, je weet vast wel wat jouw sterrenbeeld is. 

Misschien is het toch interessant om eens te ontdekken wat er over je geschreven wordt. 

Astrologe Annasophia Petri heeft uitgezocht welke verschillen er tussen de sterrenbeelden op seksueel gebied zijn. Hiermee kun je meer over jezelf en je seksleven leren. 

Is jouw sterrenbeeld bijvoorbeeld een meester in dirty talk, of ben je het type dat van telefoonseks houdt? 

Als bonus krijg je het antwoord op de vraag welk seksspeeltje het beste bij jouw sterrenbeeld past.

Ram

Je bent recht door zee en komt graag ter zake. Soms kun je ook behoorlijk ongeduldig zijn. Je houdt van een uitdaging en experimenteren op seksueel gebied en je bent moedig en nieuwsgierig.

Jouw matchende seksspeeltje is: Sinful Luxy Blue Extra Powerful Magic Wand en Sinful Power Man Wand

Illustratie van het sterrenbeeld Ram

Stier

Voor jou draait het om genot en sensualiteit. Je vindt het niet erg om dezelfde trucs te opnieuw te gebruiken, als je weet dat ze werken. Daarnaast hou je ervan om er de tijd voor te nemen. Kaarsen, oneindig veel zachte kussens en precies de juiste muziek op de achtergrond: je bent er helemaal klaar voor.

Jouw matchende seksspeeltje is: ohhcean OBP-03 Body Vibrator en Sinful Premium Siliconen Cockringset

Illustratie van het sterrenbeeld Stier

Tweelingen

Je bent nieuwsgierig en gek op dirty talk. Communicatie is heel belangrijk voor je. Daarnaast maak je veel grapjes en lach je graag. Misschien is het meest kinky voor jou om seks te beleven, waarbij je eens geen woorden gebruikt om te communiceren?

Jouw matchende seksspeeltje is: Sinful Let’s Talk About Sex – The Game

Illustratie van het sterrenbeeld Tweelingen

Kreeft

Intimiteit en veiligheid zijn de alfa en omega voor jou. Als dat geregeld is, ga je door vuur en water om je partner tevreden te stellen. Je kunt de seks die je met vorige partners hebt gehad soms verafgoden.

Jouw matchende seksspeeltje is: obaie Premium Leren Handboeien

Illustratie van het sterrenbeeld Kreeft

Leeuw

Je staat graag volop in de aandacht. Dus als je aan een triootje begint, wil je het liefst dat het vooral om jou draait. Doordat je zo van aandacht houdt, maakt het je extra gelukkig wanneer je aanbeden voelt door je partner.

Jouw matchende seksspeeltje is: baseks Gradient Glitter Large Blue Dildo 22,5 cm en Sinful Blowjob Penisvibrator

Illustratie van het sterrenbeeld Leeuw

Maagd

Routine of structuur schrikken jou niet af. Integendeel, je houdt van regelmaat en je vergeet nooit om de persoonlijke hygiëne van je partner te controleren voor je los gaat of te plassen na de seks. Maar je ben echter meer dirty bent dan de meeste mensen.

Jouw matchende seksspeeltje is: Sinful Color Up Very Peri Vibrerende Buttplug

Illustratie van het sterrenbeeld Maagd

Weegschaal

Je hebt balans nodig, en je kunt niet hebben dat de ene partij “meer krijgt” dan de andere. Je houdt ervan dat jullie beiden actief zijn en bent niet bang om je partner te vertellen wat het beste werkt voor jou.

Jouw matchende seksspeeltje is: Sinful Unlimited Pleasure Vibrator voor Koppels

Illustratie van het sterrenbeeld Weegschaal

Schorpioen

Je hebt een zesde zintuig voor het bevredigen van je partner. Seks is ontzettend belangrijk voor je, ook al druk je dat misschien niet altijd uit. Je kunt je helemaal afsluiten of helemaal openstellen, en je kunt jezelf transformeren door seks.

Jouw matchende seksspeeltje is: Sinful Stalen G&P Dildo Stimulator 24 cm

Illustratie van het sterrenbeeld Schorpioen

Boogschutter

Als het op seks aankomt, weet jij er alles van. Dit komt ook omdat je waarschijnlijk al flink geëxperimenteerd hebt. Je houdt ervan nieuwe dingen te proberen en je partner te verrassen. Je bent optimistisch en gelooft in je kunnen.

Jouw matchende seksspeeltje is: obaie Pols en Enkel Spreader Bar

Illustratie van het sterrenbeeld Boogschutter

Steenbok

Je hebt je seksuele vaardigheden geperfectioneerd. Je weet wat je nodig hebt en wat er nodig is om je partner tevreden te stellen. Sommigen noemen je misschien conservatief, maar dat ben je niet echt. Je wilt gewoon niets doen dat niet tot het doel leidt.

Jouw matchende seksspeeltje is: Amaysin Classic Oplaadbare Rabbit Vibrator en Sinful Melt Koppels Vibrerende Cockring met Afstandsbediening

Illustratie van het sterrenbeeld Steenbok

Waterman

Ondeugende foto’s en filmpjes sturen? Dat klinkt jou bekend in de oren. Tradities en ongeschreven regels zijn niet aan jou besteed. Je fantaseert ook graag over hoe het zou zijn om seks te hebben met je nieuwe collega of tenniscoach.

Jouw matchende seksspeeltje is: Sinful Magnetic Slipjes Vibrator

Illustratie van het sterrenbeeld Waterman

Vissen

Je bent een romanticus en droomt van totale samensmelting tijdens de seks. Je seksualiteit is vloeibaar en tijd of plaats doen er niet toe als je opgewonden bent.

Jouw matchende seksspeeltje is: We-Vibe Chorus Koppelvibrator met Afstandsbediening en App

Illustratie van het sterrenbeeld Vissen