Gidsen

14 manieren om mij te verwennen

Het is alweer bijna Valentijnsdag. En 14 februari is de beste dag om je lief te laten zien hoeveel je van ze houdt.

Dat kan op verschillende manieren en je hoeft het niet met bloemen, bonbons of een teddybeer met hartjes de buik te laten zien.

Je kunt je liefde ook tonen door je partner te vertellen op welke manier jij het liefste verwend wordt.

Door je partner te vertellen wat je wilt, toon je een enorm vertrouwen. En dat is op zich al een grote liefdesverklaring.

En daar heb ik 14 fantastische ideeën voor!

1. Gebruik een liedje, gedicht of een film om me te vertellen hoeveel ik voor je beteken

Je kunt namelijk kunst heel goed gebruiken om je gevoelens te delen, die je anders lastig onder woorden kan brengen. Soms kan de tekst of de muziek van een liedje je enorm diep raken. Dus hoe mooi is het om daarmee je liefde te verklaren?

2. Kus me 10 minuten lang

Alleen maar een kus, verder niets. Laten we daar samen helemaal in op gaan Geniet volop van dat moment. Een kus kan zoveel meer zijn, dan alleen het startsein voor wat er daarna komt. Het kan vol verlangen zijn, sensueel, intiem.

3. Geef me een massage waarbij je de focus vooral op al jouw favoriete plekjes op mijn lichaam richt

Een massage is altijd fijn. En met name als er extra aandacht uit gaat naar alle plekjes op je lichaam die je partner het meest koestert. Misschien ontdek je nieuwe plekjes die worden aanbeden, misschien ken je ze allemaal al en wordt dit opnieuw bevestigd.

4. Schrijf me een brief, waarin je uitlegt waarom ik je gelukkig maak

Woorden zijn speciaal. Of je het nu kort wilt houden of honderden woorden gebruikt om je liefde te verklaren. Het is altijd leuk om te weten waarom en hoe je de ander gelukkig maakt.

5. Ga tegenover me zitten en maak 5 minuten liefdevol oogcontact

In het begin voelt het wellicht een beetje geforceerd of misschien zelfs een beetje gek, maar je zult al snel merken dat dit een rustige en fijne manier is om contact met elkaar te maken. Want hoe vaak kijk je elkaar echt in de ogen?

6. Kom bij me liggen en blijf bij me

Ga een half uur lang bij elkaar liggen en voel de intimiteit tussen jullie. Laat er stilte zijn, terwijl jullie elkaar omhelzen en knuffelen.

7. Vertel me welk seksueel avontuur je met me wilt beleven

Misschien heb je het er al eens over gehad, maar begin er nog eens over. Praat over jullie seksuele fantasieën, maar ook over nieuwsgierigheid naar seksspeeltjes, nieuwe standjes of spannende plekken om samen te verkennen.

8. Verras me met een date met alles waar ik van hou

Uit eten in mijn lievelingsrestaurant, naar een concert van mijn favoriete band of samen genieten in een spa. Laat je partner jouw tonen dat ze je door en door kennen, als je wordt meegenomen op een spannende date naar jouw lievelingsplek.

9. Verras me

Met iets groots of een klein gebaar. Met een verrassing kan je partner uit het niets of op een speciaal moment iets bijzonders voor je doen.

10. Maak een playlist van ‘onze liedjes’

Welk liedje werd er gedraaid tijdens jullie eerste ontmoeting? Op welk liedje hebben jullie elkaar voor het eerst gezoend? Welk liedje zet je op om samen wild op te dansen door de kamer? Verzamel ze allemaal op een playlist en maak de soundtrack van jullie relatie.

11. Kook een romantisch diner

Zet de playlist aan, steek de kaarsen aan en geniet samen van jullie lievelingsgerecht. Zet jullie telefoons op stil en ga een avond samen praten, lachen en dicht bij elkaar zitten.

12. Koop mijn favoriete snacks

Onderschat nooit wat een goede snoeplade kan doen! Met favoriete snacks of zoetigheid in huis krijg je gegarandeerd een goed humeur.

13. Verwen me in bed, waar de focus op mij ligt

En zeg het hardop. Vertel me dat het tijd is om te verwenne en dat het allemaal om mijn genot draait.

14. Bestel een nieuw seksspeeltje bij Sinful en verras me er mee

Het is natuurlijk altijd een top idee om je partner te verwennen met een nieuw seksspeeltje!

Het verklaren van de liefde is fantastisch om te doen en de manier waarop, dat is natuurlijk helemaal aan jou.

Het belangrijkste is dat het uit het hart komt en dat jullie de gevoelens voor elkaar weten te delen.

Ga ervoor!